Idealnie nadadzą się do przyrządzania jesiennych przetworów

Gabriela Łaskowska 28 września 2018 15:32

Ludzie uwielbiają otaczać się pięknymi przedmiotami. Również w kuchni. Dlatego przyrządzając przetwory tej jesieni, zadbaj o odpowiednią oprawę. Złote łyżki? Zdobione słoiki? Jesteśmy na tak! Przetwory, oprócz tego, że są pyszne, mogą też pięknie wyglądać. Tak samo, jak akcesoria, wykorzystywane do ich przyrządzenia, które poza posiadaniem swoich praktycznych funkcji, mogą być świetną kuchenną dekoracją!

Zainspiruj się naszymi propozycjami i przemień swoją kuchnię w artystyczną przestrzeń, w której każdy słoik będzie wyglądać jak małe arcydzieło! 

1/10
designerskie przetwory
Copyright @BUTELKI-SŁOIKI.PL
1/10

Butelka, BUTELKI-SŁOIKI.PL, ok. 15 zł.

2/10
designerskie przetwory
Copyright @NORDLOOK.PL
2/10

Złota chochla, NORDLOOK.PL, 119 zł.

3/10
designerskie przetwory
Copyright @GARNECZKI.PL
3/10

Słoik, GARNECZKI.PL, 27,99 zł.

4/10
designerskie przetwory
Copyright @HM.COM
4/10

Zestaw do mierzenia, H&M, 29,90 zł.

5/10
designerskie przetwory
Copyright @BONAMI.PL
5/10

Zestaw 3 słoików, BONAMI.PL, 99 zł.

6/10
designerskie przetwory
Copyright @QDECOR.PL
6/10

Naklejki na słoiki, QDECOR.PL, 13,10 zł.

7/10
designerskie przetwory
Copyright @HM.COM
7/10

Złote łyżki, H&M, 39,90 zł.

8/10
designerskie przetwory
Copyright @QDECOR.PL
8/10

Zestaw 6 pokrywek, QDECOR.PL, 13,50 zł.

9/10
designerskie przetwory
Copyright @GARNECZKI.PL
9/10

2 pokrywki, GARNECZKI.PL, 3,99 zł.

10/10
designerskie przetwory
Copyright @COOKINI.PL
10/10

Miedziany garnek, COOKINI, 165,20 zł.

Wideo

Wiosna 2020 - design, kulinarne inspiracje, podróże bez wychodzenia z domu!

Polecamy

Magazyn VIVA!

Bieżący numer

BARBARA KURDEJ-SZATAN wyznaje: „Zasuwając intensywnie, oczekiwałam, że gdy wrócę do domu, będę mogła się zrelaksować. Tymczasem były awantury…”. GREG i RAFAŁ COLLINS – od happy endu do tragedii był tylko krok. W VIVIE! na Lato w cyklu Ona o Niej – KRYSTYNA CIERNIAK-MORGENSTERN o ELŻBIECIE CZYŻEWSKIEJ: „Szamotała się psychicznie. Z jednej strony niedawno poślubiony mąż, a z drugiej Polska…”. W cyklu Sztuka gotowania – HANNA LIS. Czy spełni swoje „kulinarne” marzenie i wybierze się do Peru? W Podróżach z Historią: tajemnice KASZUB.