Reklama

- Mam nadzieję, że będziecie przygotowywać potrawy wspólnie ze mną „krok po kroku”, a książka będzie dla Was miłym drogowskazem na kulinarnej drodze, pełnej radości i smaku - mówi Robert Sowa. Tak tak - kucharz nie dość, że otworzył nowa restaurację, to jeszcze napisał nowa książkę.

Reklama

Lektura idealna na majówkę. Znajdziecie w niej wiele prostych przepisów. Jak się uczyć to od najlepszych! :)

Polecamy także: Wegetariańska kuchnia Beaty Pawlikowskiej - podróżniczka dzieli się z nami przepisami na 8 prostych dań wege.

„Krok po kroku z Robertem Sową” to propozycja dla tych, którzy lubią proste, ale niebanalne dania. Robert Sowa zadbał, by zaproponowane składniki były najlepsze jakościowo, łatwo dostępne i wzbogacające smak. Przy każdym przepisie znajdują się symbole informujące o stopniu trudności i potrzebnym czasie na przygotowanie. Dodatkowo zadanie ułatwią zdjęcia ilustrujące poszczególne etapy wykonania potrawy.

A jak już się najecie i zaczniecie się zastanawiać, jak to spalić - polecamy nową płytę Anny Lewandowskiej!

Reklama

Kim jest Robert Sowa?

Robert Sowa – kucharz, restaurator i autorytet w dziedzinie sztuki kulinarnej. Kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Propagator kuchni polskiej w nowej odsłonie. Swój kulinarny kunszt potwierdził w wielu znanych programach telewizyjnych i audycjach radiowych. Aktualnie prezentuje swoje dania w programie „Moj przepis na” na antenie telewizji Polsat. Autor książek kulinarnych m.in. „Cztery pory roku”, „Życie kocha jeść”, „Esencja smaku”. Właściciel autorskiej restauracji „N31 restaurant&bar” przy ulicy Nowogrodzkiej 31 w Warszawie oraz Studia Kulinarnego Roberta Sowy. Laureat wielu nagród m.in. Oskar kulinarny, Gentleman Roku, wyróżniony Złotym Medalem Polskiego Klubu Biznesu. Juror wielu konkursów kulinarnych oraz pomysłodawca i twórca „Kulinarnego Talentu” jednego z najbardziej medialnych konkursów dla młodych kucharzy. Pozytywny pracoholik, bo kocha gotować i... jeść!

Reklama
Reklama
Reklama