O TYM SIĘ MÓWI

Wiemy, co naprawdę łączy Beatę Kozidrak z kolegą z zespołu!

Basista Artur Daniewski wydał oświadczenie

VIVA! 6 września 2018 20:25
Beata Kozidrak, VIVA! luty 2016
Fot. MICHAŁ PAŃSZCZYK

Odkąd Beata Kozidrak i Andrzej Pietras wiosną 2018 poinformowali fanów i media, że ich małżeństwo dobiegło końca. Na łamach prasy spekulowano o ich nowych partnerach. Ostatnio jeden z tygodników donosił, że Beata Kozidrak związała się z kolegą z zespołu. Jak się okazuje, jest to nieprawda! Basista zespołu Bajm wydał w tej sprawie oświadczenie! Teraz wszystko stało się jasne.

Oświadczenie Artura Daniewskiego

Plotki okazały się krzywdzące dla basisty zespołu Bajm.  Dlatego postanowił raz na zawsze wyjaśnić sprawę. „Oświadczam, że od 26 lat jestem w szczęśliwym związku i nigdy nie byłem z żoną w separacji. Z Beatą Kozidrak łączą mnie relacje zawodowe i przyjacielskie”, mówi pan Artur Daniewski.

A mamy nie wątpliwości, że Beata Kozidrak wkrótce znajdzie nową miłość!

Artur Daniewski, basista Bajmu

Artur Daniewski, basista Bajmu, nowy partner Beaty Kozidrak
Fot. East News

Dziś wypada 3. rocznica ich ślubu. Oto historia miłości Agnieszki i Piotra Woźniak-Staraków

Monika Olejnik, Martyna Wojciechowska, Joanna Przetakiewicz, Anna Lewandowska i Jessica Mercedes Kirschner. Pięć niezwykłych kobiet w niezwykłej sesji VIVY!. Janusz L. Wiśniewski w mocnej rozmowie o współczesnych kobietach oraz Debora i Joszko Brodowie z 11-stką dzieci o sile rodziny.