Sabina Zięba 17 lutego 2017 19:45
1/6
Copyright @Instagram @nusr_et
1/6

W mediach społecznościowych ludzie chwalą się swoimi przeżyciami, wyjazdami, dietą, a także osiągnięciami. Jedną z osób, które podbiły serca użytkowników Instagrama swoim stylem życia jest Nusret Gökçe, którego profil ma na tym portalu obserwuje prawie 4 miliony fanów! Kim jest?

 

Polecamy też: Dziś jest Światowy Dzień Pizzy! Czego nie wiemy o tym okrągłym przysmaku?

 

Ten turecki kucharz i współwłaściciel restauracji Nusr-Et Steakhouse w Turcji i Dubaju lubuje się w przyrządzaniu mięsa. Wkrótce planuje otworzyć swoje restauracje również w Nowym Jorku i Londynie. Nagrywa filmiki podczas gotowania i zamieszcza m. in. na swoim facebookowym profilu. Widzowie od razu zwrócili uwagę na jego seksowne ruchy podczas solenia wołowiny, dzięki czemu dorobił się własnego hashtaga #SaltBae, którym fani oznaczają swoje zdjęcia naśladując szefa kuchni.

 

 

Polecamy też: Nie tylko szampan i ostrygi. Nie zgadniecie, co jeszcze jest afrodyzjakiem

 

Fanów z całego świata zachwyca urodą i namiętnych gotowaniem. Ludzie ze wszystkich zakątków social mediów komentują techniki szefa kuchni, a jego znakiem rozpoznawczym jest charakterystycznie uniesiona ręka podczas przyprawiania mięsa. Powoli staje się ikoną i doczekał się już pierwszych murali!

 

 

Ciekawostką jest, że Nusret Gökçe ma dziewięcioro dzieci! A w naszej galerii możecie zobaczyć dla kogo sławny kucharz miał już okazję gotować.

4/6
Copyright @Instagram @nusr_et
4/6
5/6
Copyright @Instagram @nusr_et
5/6
6/6
Copyright @Instagram @nusr_et
6/6

Wideo

Dziś wypada 3. rocznica ich ślubu. Oto historia miłości Agnieszki i Piotra Woźniak-Staraków

Polecamy

Top

Magazyn VIVA!

Bieżący numer

Wydanie La Dolce VIVA!, a w nim: Ania Starmach, jurorka polskich edycji MasterChef oraz MasterChef Junior, o związkach – tych rodzinnych oraz ze sztuką i kuchnią. Piotr Adamczyk naszym przewodnikiem po Rzymie. Jak to się dzieje, że Monica Bellucci z każdym rokiem staje się… piękniejsza. Włoszka Tessa Capponi-Borawska o arystokratycznych korzeniach i o tym, kto zaszczepił jej pasję gotowania.