O tym jest głośno

Filip Chajzer rozstał się z narzeczoną? Dziennikarz przerwał milczenie i wydał oficjalne oświadczenie

Para niedawno się zaręczyła

Marta Nawacka 24 stycznia 2023 20:58
Fot. ZUZA KRAJEWSKA

W mediach aż huczy od informacji o rzekomym rozstaniu Filipa Chajzera z narzeczoną. Kilka miesięcy temu mężczyzna zakończył związek z Małgorzatą Walczak, matką swojego syna. Niedługo później rozpoczął nową relację, z młodszą o 13 lat Julią. Zakochani mieli się nawet niedawno zaręczyć. Teraz jednak pojawiły się informacje, że para nie jest już razem... Dziennikarz wydał oficjalne oświadczenie w tej sprawie.

Filip Chajzer – nowy związek i oświadczyny

Niedługo po rozstaniu z matką swojego syna, Małgorzatą Walczak, Filip Chajzer wszedł w nowy związek. Jego wybranka była młodsza o 13 lat Julia. Jeden z informatorów Pudelka opisywał ich relację w następujący sposób: „Ma na imię Julia i niedawno skończyła 25 lat. Jest spoza branży. Filip poznał ją w internecie i zamieszkał z nią po zaledwie kilku tygodniach znajomości. Ostatnio byli razem w Trójmieście, czym zresztą Filip sam chwalił się na Instagramie”.

Filip Chajzer miał zabrać ukochaną w podróż na Dominikanę, gdzie się jej oświadczył. „Filip nie robi z tego tajemnicy. Jeszcze na urlopie pochwalił się w redakcji zaręczynami i przesłał kilku osobom zdjęcie, na którym szczęśliwa Julia pokazuje pierścionek zaręczynowy”, podaje informator. Pod koniec listopada 2022 roku dziennikarz potwierdził te domysły dodając zdjęcie na swoim profilu na Instagramie, które podpisał: „Kwiaty dla narzeczonej kupił, kawę wypił, sernik zjadł, co za piękne miejsce”. Niedługo później zamieścił wspólną fotografię ze swoją ukochaną, wykonaną przy okazji jego 38. urodzin.

Czytaj też: Krzysztof Skiba przez 34 lata chronił prywatności żony, dziś pozostają w separacji... Oto historia ich miłości

Filip Chajzer rozstał się z narzeczoną?

Julia miała przyjąć oświadczyny ukochanego i zamieszkać wraz z nim w apartamencie na Ochocie. Jednak jak informuje źródło Pudelka, ten związek miał być tylko krótką przygodą... Pojawiły się informacje, że Filip Chajzer i jego narzeczona rozstali się w sylwestra, dwa miesiące po zaręczynach. „Filip i Julia rozstali się w sylwestra w niezbyt przyjaznej atmosferze – ujawnia nasze źródło. On szybko zorientował się, że popełnił błąd, bez namysłu decydując się na zamieszkanie razem i poważne deklaracje po zaledwie kilku tygodniach znajomości. Rzeczywistość okazała się o wiele mniej romantyczna niż spontaniczne zaręczyny na Dominikanie”, twierdził informator.

Dowodem na taki stan rzeczy miał być brak nowych zdjęć Filipa Chajzera z ukochaną, a także brak aktywności dziennikarza na profilu, który zakochani założyli swoim psom. „Filip zrozumiał, że niepotrzebnie chwalił się w mediach zaręczynami, bo trudno było mu się wyplątać z tego związku. Dlatego przez jakiś czas robił dobrą minę do złej gry i próbował jeszcze ratować relację z Julką. Niestety, nie udało się”, zapewniał informator Pudelka. O zakończeniu relacji mieli nawet wiedzieć koledzy Filipa Chajzera z redakcji. „W redakcji nie robi już tajemnicy, że znów jest singlem, ale jest bardzo wrażliwy na punkcie swojego wizerunku i po prostu głupio mu przyznać publicznie, że jego kolejny związek się rozpadł”, twierdzi źródło.

W sprawie postanowił w końcu zabrać głos główny zainteresowany. Filip Chajzer w rozmowie z Faktem stanowczo zaprzeczył pogłoskom. „Ucinam te wszystkie spekulacje. To nieprawda”, zapewnił.

Zobacz także: Waldemar Goszcz zginął 20 lat temu. Relacja aktora z Katarzyną Chrzanowską była wyjątkowa: „Był jak rodzina”

Filip Chajzer w sesji dla magazynu VIVA!, 2021 rok

Redakcja poleca

Kocha muzykę, ale już podważano jej sukcesy. Córka Aldony Orman o cieniach posiadania znanego nazwiska

Akcje

KATARZYNA DOWBOR o utracie pracy, nowych wyzwaniach i o tym, czy mężczyźni... są jej potrzebni do życia. JOANNA DARK i MAREK DUTKIEWICZ: dwie dusze artystyczne. W błyskotliwej i dowcipnej rozmowie komentują 33 lata wspólnego życia. SYLWIA CHUTNIK: pisarka, aktywistka, antropolożka kultury, matka. Głośno mówi o sprawach niewygodnych i swojej prywatności. ROBERT KOCHANEK o cenie, jaką zapłacił za życiową pasję – profesjonalny taniec. O TYM SIĘ MÓWI: Shannen Doherty, Christina Applegate, Selma Blair, Selena Gomez, Michael J. Fox łamią kolejne tabu – mówią publicznie o swoich chorobach.