O TYM SIĘ MÓWI

TYLKO NAM Magda Gessler zdradziła kulisy kręcenia „Kuchennych rewolucji”. EKSKLUZYWNE VIDEO

Sabina Zięba 29 kwietnia 2017 17:00

"Kuchenne rewolucje" zadebiutowały na ekranach telewizorów w 2010 roku. Od tego czasu program, w którym Magda Gessler w ciągu czterech dni uczy pracowników podstaw pracy i zmienia ich lokale, zyskuje coraz więcej fanów. Mimo wielu kontrowersji, poprzez np. ujawnianie w odwiedzanych restauracjach zaległości w płatnościach pensji czy wykorzystywania przeterminowanych produktów, większość rewolucji kończy się sukcesem. Często restauratorka stawia sprawę na ostrzu noża, mówiąc: "Albo państwo idą moją drogą, albo przerywamy program", ale właśnie dzięki temu właściciele wychodzą na prostą, a Gessler cieszy się sympatią widzów. Teraz, 4 maja, na TVN-ie będzie miał premierę 200 odcinek programu. Tym razem Magda odmieni bufet przy strzelnicy myśliwskiej w Antoninku pod Poznaniem.

Polecamy też: Co zjeść, aby seks był udany? TYLKO U NAS Magda Gessler zdradza swoje kulinarne sekrety!

Czy Magda Gessler rewolucje robi tylko w lokalach, czy też w łóżkach uczestników? Jak godzi pracę z tak częstymi postami na Facebooku? Kiedy śpi i zarządza swoimi restauracjami? Odpowiedzi na te i inne pytania poznacie tylko w naszym wideo.

Wideo

Marynarki, kardigany, sukienki maxi, kozaki na słupku. Te produkty będą modne jesienią i zimą 2020/2021

Polecamy

Magazyn VIVA!

Bieżący numer

URATUJ ZIEMIĘ: Niezwykłe „lasy kamiennych igieł”
 na Madagaskarze, drzewa jak z bajki na Sokotrze – czy ostatnie bastiony nieskażonej przyrody ocaleją? IZA MIKO: „Pandemia pokazała, że czas na zmiany na poziomie globalnym. Potrzebne jest prawo i wprowadzenie kar”. ELŻBIETA DZIKOWSKA o tym, co nas czeka – „zadeptany” przez turystów świat? TOMASZ ZUBILEWICZ: „Myślimy, że nastąpi dzień, w którym gwałtownie wszystko wróci do stanu poprzedniego. To błąd”. W cyklu Extra: Przeludnienie – kres „luksusu rasy ludzkiej…”.