Reklama

Dziesięć lat temu Magda Gessler rozpoczęła pracę nad pierwszymi odcinkami Kuchennych rewolucji. Polska edycja show doczekała się już 20. edycji i jest niekwestionowanym sukcesem. Kto stoi za nim poza słynną restauratorką? Okazuje się, że blond włosa kontrowersyjna gwiazda wcale nie starała się o rolę prowadzącej…

Reklama

Magda Gessler o początkach Kuchennych rewolucji i Gordonie Ramsayu

Podczas spotkania w warszawskim Fukierze, Magda Gessler zdradziła nam, że propozycję pracy otrzymała od producenta Piotra Fromowitza. „On do mnie zadzwonił, a ja przyszłam na ósme spotkanie. Nie wiedziałam w ogóle o co chodzi i traktowałam to kompletnie niepoważnie. Ale od razu w to wpadłam, ja nie mam zawahań. A pan Fromowitz postawił przede mną konkretne wyzwania, reżyser mnie na początku prowadził i tak to poszło”, wyznała nam Magda Gessler.

Magda Gessler i Piotr Fromowitz

AKPA/Krzemiński Jordan

Zapytaliśmy też restauratorkę, czy przygotowując się do prowadzenia programu, podglądała zagraniczne edycje Kuchennych rewolucji. Najbardziej znaną, brytyjską, poprowadził Gordon Ramsay. „Nigdy go nie oglądałam, aż jakoś 5 lat temu jednak się to stało. Miałam niestety wrażenie, że ludzie którzy są na planie są podstawionymi statystami. I dlatego to żyło tak krótko, 3 lata, a my mamy program 10. rok w telewizji.”

Reklama

A z jakimi problemami zmagają się nawet najlepsze knajpy Magdy Gessler? I na jakie dania warto przyjść do U Fukiera? Obejrzyjcie nasze wideo do końca, a znajdziecie odpowiedź.

Reklama
Reklama
Reklama