Beata Tadla zdradziła tajemnice swojej diety
Fot. Olga Majrowska
O TYM SIĘ MÓWI

Jak Beacie Tadli udało się schudnąć?

Znamy sekret jej diety!

Sabina Zięba 26 lutego 2018 08:00
Beata Tadla zdradziła tajemnice swojej diety
Fot. Olga Majrowska

Beata Tadla nie zawsze cieszyła się wspaniałą sylwetką. Jak sama przyznaje, dopiero po trzydziestce zaczęła myśleć, co i jak je oraz przejmować się własną figurą. Okazało się, że gdy już się za siebie wzięła, udało jej się schudnąć aż... 18 kilogramów! Jak to osiągnęła?

Dieta Beaty Tadli

Dziennikarka NOWEJ TV stawia na sport - uprawia nordic walking i jogę. Chętnie też chodzi na basen. Jednak oprócz treningów, Beata Tadla zdradziła, iż przeszła na specjalną dietę! To dzięki niej z roku na rok wygląda coraz lepiej. W rozmowie z Super Expressem powiedziała: „Przestałam karmić organizm, a odżywiać go. Być tym, co jem. Zrezygnowałam z mięsa, białego pieczywa, nie jem fast-foodów, smażonych potraw, za słodyczami nigdy nie przepadałam. Od kilkunastu lat nie piję też piwa, które kiedyś lubiłam”.

W innym wywiadzie dziennikarka przyznała, że energię do działania czerpie od ludzi, którymi się otacza. Nie zapominajmy również, że Tadla od lat tworzy udany związek z Jarosławem Kretem, więc dodatkowo to miłość dodaje jej skrzydeł, mobilizuje do aktywności i wypełniania codziennych obowiązków. W ostatnim czasie jej dietę wzmaga także morderczy trening taneczny, przez wzgląd na udział w kolejnej edycji Tańca z gwiazdami.

Jarosław Kret, Beata Tadla, VIVA! luty 2018
Fot. Olga Majrowska

Wideo

Wiosna 2020 - design, kulinarne inspiracje, podróże bez wychodzenia z domu!

Polecamy

Magazyn VIVA!

Bieżący numer

BARBARA KURDEJ-SZATAN wyznaje: „Zasuwając intensywnie, oczekiwałam, że gdy wrócę do domu, będę mogła się zrelaksować. Tymczasem były awantury…”. GREG i RAFAŁ COLLINS – od happy endu do tragedii był tylko krok. W VIVIE! na Lato w cyklu Ona o Niej – KRYSTYNA CIERNIAK-MORGENSTERN o ELŻBIECIE CZYŻEWSKIEJ: „Szamotała się psychicznie. Z jednej strony niedawno poślubiony mąż, a z drugiej Polska…”. W cyklu Sztuka gotowania – HANNA LIS. Czy spełni swoje „kulinarne” marzenie i wybierze się do Peru? W Podróżach z Historią: tajemnice KASZUB.