Gotowanie jest ich wielką pasją i wciąż stanowi duże wyzwanie. Choć mają o nim ogromną wiedzę, szukają nowych rozwiązań i środków kulinarnego wyrazu. Magda Gessler, Tadeusz Muller i Lara Gessler przed naszą kamerą ujawnili, na ile przyrządzanie potraw sprzyja bliskości, jakie smaki kojarzą im się z dzieciństwem, zaś gospodyni „Kuchennych rewolucji” ujawniła, czego uczy się od syna i córki.

Reklama

Magda Gessler o synu, Tadeusz Gessler i Lara Gessler o bliskości i rodzinie

Gwiazda TVN nie ukrywa, że Tadeusz Muller jest dla niej największym kulinarnym autorytetem i często korzysta z jego rad.

– Wie o gotowaniu, o sensie produktu, o jego filozofii, o jego pochodzeniu więcej niż ktokolwiek, kogo znam. I w momencie, gdy robię „Kuchenne rewolucje” albo nową restaurację, zawsze telefon do Tadeusza rozjaśnia moje wątpliwości i uzupełnia moją wiedzę – zwierza się Magda Gessler.

– Poza tym nauczyłam się od niego sposobu jedzenia: i od Tadeusz, i od Lary. Nie mogę powiedzieć, że jestem wegetarianką, ale daleko mi nie jest. A nigdy w życiu nie przypuszczałam, że zaistnieje taka sytuacja – stwierdziła restauratorka.

Natomiast jej dzieci, Lara Gessler i Tadeusz Muller, zgodzili się ze stwierdzeniem, że gotowanie sprzyja bliskości: zarówno z tymi, z którymi się przyrządza potrawy oraz z tymi, dla których się to robi.

Zobacz także
Reklama

Syn Magdy Gessler opowiedział także, dlaczego w jego opinii zmienia się model rodziny w Polsce oraz ujawnił, jaki smak kojarzy mu się z dzieciństwem. Wszystkiego dowiesz się, oglądając powyższy materiał wideo

Reklama
Reklama
Reklama