Reklama

W telewizji TVN właśnie emitowany jest 21. sezon programu Kuchenne rewolucje. Polska wersja tego show jest absolutnym hitem i fenomenem. Nie da się ukryć, że to zasługa przede wszystkim prowadzącej Magdy Gessler. By jednak dawać z siebie wszystko, gwiazda musi mieć spełnionych kilka warunków pracy. Jakich? Zapytaliśmy.

Reklama

Wymagania Magdy Gessler na planie Kuchennych rewolucji

Okazuje się, że Magda Gessler nie lubi być na planie sama. Na szczęście z ekipą Kuchennych rewolucji pracuje się jej doskonale i zawsze ma z kim porozmawiać. Oby nie przed szesnastą… „Mi się najlepiej pracuje od godziny 16:00, wcześniej nie, bo ja nie śpię do szóstej rany. O ósmej budzą mnie telefony, dalej drzemię od 11 i wstaję o 14”, wyznała VIVIE.pl Magda Gessler.

Dodała też, że w przerwach między nagraniami kolejnych scen często zdarza się jej wypoczywać w specjalnie stworzonym dla niej miejscu do relaksu. „Dostałam kamper i mam w nim wszystko. Łóżko, w którym drzemię 30 minut, prysznic, łazienkę, kuchnię, mikrofalówkę, z której nie korzystam, lodówkę, stół, cztery fotele. Tam obgadujemy projekty wystroju restauracji. Mam i miejsce do pracy, i odrobinę intymności”, opowiedziała nam restauratorka.

Ulubienica widzów nie spędza oczywiście w owym kamperze całych nocy. Wieczorami, nocą i rankami Magdę Gessler goszczą specjalnie wyselekcjonowane miejsca. „Zawsze wybieram najlepsze hotele. Musi być genialny materac, bardzo dobra klimatyzacja, możliwość otwarcia okien, widok na coś zielonego albo jezioro. Musi być dobrze położony, świetnie prowadzony i z minimum 4 gwiazdkami”, powiedziała nam prowadząca Kuchennych rewolucji. „Mniej mnie zazwyczaj rozczarowuje”, dodała.

Reklama

Wiele osób zadaje też sobie pytanie, jakie znaczenie przy realizacji show mają buty gwiazdy. W końcu kiedyś Magda Gessler wybierała obcasy, a dziś często widzimy ją przed kamerą w płaskich butach. Skąd taka zmiana? Ma swoje uzasadnienie i możecie je poznać oglądając nasze wideo.

Olga Majrowska
Reklama
Reklama
Reklama