Reklama

Choć Ewa Wachowicz nigdy nie borykała się z nadwagą, kilka lat temu podjęła decyzję o zrzuceniu paru zbędnych kilogramów. Od tamtej pory zachwyca zgrabną sylwetką, a ostatnie zdjęcia wskazują na to, że schudła jeszcze bardziej! Jak to się stało?

Reklama

Dieta Ewy Wachowicz

Od 2017 roku Ewa Wachowicz jest prowadzącą kulinarnego show Top Chef w telewizji Polsat, a równocześnie cały czas realizuje program Ewa gotuje. Wydawałoby się, że przy ciągłej styczności z przepysznym jedzeniem jest trudno utrzymać szczupłą sylwetkę. Dziennikarka udowadnia, że nic podobnego! Jak jej się to udaje? Jakiś czas temu podczas wywiadu z Vumag zdradziła: „Dzień zaczynam od świeżo zmielonego siemienia lnianego, które wypijam ze szklanką soku żurawinowego. Tak jest zawsze. Dbam o siebie jedząc. Jem mądrze i rozsądnie. Jem wszystko, ale nie robię dłuższych przerw między posiłkami jak 2,5 godziny, wypijam dość dużo wody i ćwiczę. Od 4 lat ćwiczę trzy, cztery razy w tygodniu, uprawiam bardzo dużo sportu. Bez aktywności fizycznej nie ma zgrabnej sylwetki, nie ma jasności cery, nie ma zadowolenia, to są endorfiny. Lepiej się czujemy, przyspiesza się metabolizm”.

Z kolei kilka lat temu w rozmowie z Party powiedziała: „Trenuję: biegam, jeżdżę na rowerze, bardzo dużo uprawiam sportu i chodzę po górach. Więc jeśli zobaczycie, co robię pomiędzy moimi programami kulinarnymi, to zrozumiecie skąd tak naprawdę jest moja sylwetka. Ja po prostu uwielbiam ruch, uwielbiam moje przygody ekstremalne, a sylwetka jest jakby efektem ubocznych codziennych, czasem morderczych treningów. Do tego bardzo dobre odżywianie, bo nienawidzę słowa dieta”. Skorzystacie z jej rad?

East News

Ewa Wachowicz 26 lutego 2018 roku na spotkaniu z jurorami programu „Top Chef”.

East News
Reklama

Ewa Wachowicz 26 lutego 2018 roku na spotkaniu z jurorami programu „Top Chef”.

Reklama
Reklama
Reklama