Reklama

W Regent Warsaw Hotel, każdy Gość jest traktowany indywidualnie. Profesjonalna obsługa hotelu rozumie potrzeby i wymagania podróżnych i już od pierwszych chwil pobytu z zaangażowaniem i gościnnością spełnia ich oczekiwania. Dlatego też Regent Warsaw Hotel, to miejsce, do którego chce się wracać.

Reklama

Regent Warsaw Hotel w swojej ofercie kulinarnej stawia na najwyższą jakość – tak, aby zadowolić gości o najbardziej wysublimowanym podniebieniu. Restauracja Venti-tre serwuje najlepsze włoskie potrawy jak również polskie tradycyjne dania. Wyjątkowym elementem wystroju lokalu jest otwarta kuchnia. Goście mogą przyglądać się jak kucharze przygotowują zamówione przez nich dania i poczuć smakowite aromaty potraw. Restauracja jest rekomendowna przez „żółty przewodnik” Gault&Millau 2018, który wyróżnia najlepsze restauracje w Polsce, oceniane przez niezależnych inspektorów.

mat. prasowe

Dlatego też świąteczne i noworoczne brunche w restauracji Venti-tre są świetnym pomysłem na spędzenie czasu z rodziną i przyjaciółmi. To coraz bardziej popularna forma świętowania i świetna alternatywa do domowych spotkań. Można nawet powiedzieć, że to „bardzo wygodny” styl ucztowania, gdyż nie wymaga od nas niczego oprócz wcześniejszej rezerwacji stolika w restauracji.

W restauracji Venti-tre w Regent Warsaw Hotel oferta dań jest bardzo różnorodna. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie, gdyż może spróbować dań, których nigdy wcześniej nie jadł albo dań niekoniecznie świątecznych. Bufety uginają się od owoców morza, wędzonych ryb, wyboru śledzi czy tradycyjnego karpia. Są też sałatki śródziemnomorskie z mozzarellą i bakłażanem, szynka parmeńska ale też sałatka z grzybami, kaczka i pasztety czy terriny.

mat. prasowe

A to dopiero początek, gdyż na ciepło można spróbować dań orientalnych z sushi na czele, włoskich z przepyszną pastą i pizzą no i oczywiście polskich z barszczem czerwonym i pierogami. Nie zapomnijmy o deserach. Przez cztery godziny można jeść i pić co się chce i ile się chce. Przypomina to królewską ucztę.

mat. prasowe

Dzieci też nie będą się nudzić, bo specjalnie dla nich przygotowane jest miejsce do zabawy z opieką.

Nie dziwmy się zatem, że świąteczny brunch – czyli połączenie śniadania z obiadem – breakfast+lunch – cieszy się coraz większym powodzeniem. Po takim posiłku pozostaje już tylko spacer po przepięknie oświetlonych świątecznie Łazienkach Królewskich.

Zapraszamy na nasze świąteczne brunche:

25 grudnia 2018 – Brunch Bożonarodzeniowy

1 stycznia – Brunch Noworoczny

od godz. 13.00 do 17.00
cena: 249 zł za osobę
dzieci od 4 do 12 lat – 125 zł
dzieci do 4 roku życia – bezpłatnie

Rezerwacje: restauracja Venti-tre
tel. + 48 22 5581095,
venti-tre@regent-warsaw.com

Reklama

Artykuł powstał we współpracy z Regent Warsaw Hotel

mat. prasowe
mat. prasowe
Reklama
Reklama
Reklama