Przed nami 13. edycja MasterChefa – ulubionego kulinarnego programu Polaków. Tym razem w jury poza Magdą Gessler i Michelem Moranem pojawił się zdobywca gwiazdek Michelin – Przemysław Klima. Zobacz, co on i jego koledzy z programu opowiedzieli nam o jego nagraniach…

Reklama

Sekrety Magdy Gessler – tak pracuje na planie

Podczas wizyty w krakowskim studiu MasterChefa zapytaliśmy surową jurorkę o to, o której zaczyna swój 12-godzinny dzień pracy. „Godzina 6:30 to pora, w której się budzę, a chwilę później wchodzę do wanny. Następnie jest czas na śniadanie, które prosiłam, by wnieść do pokoju bezszelestnie. W miejscu, w którym mieszkam, jedzenie jest znakomite. Dookoła hotelu jest mnóstwo zieleni i zero smogu”, opowiedziała nam.

A czy ma jeszcze jakieś zwyczaje, które uskutecznia na planie? „Mam tradycję robienia 10-15-minutowych drzemek na planie. Czekam na przerwę, w której mogę się na chwilę wyrwać i położyć. Tyle czasu mi wystarcza, żeby odżyć i nabrać na nowo energii”, powiedziała przed kamerą VIVY.pl.

Interesowały nas też wymagania Magdy Gessler. Czego potrzebuje, by czuć się podczas nagrań komfortowo? „Fajnej energii, czyli dwóch pań, które dodają mi sił i mówią, że jestem piękna – nawet jak wyglądam średnio. A tak na poważnie to one zajmują się moim wizerunkiem, moim dobrym humorem i dietą. Dostarczają mi na plan rzeczy, które mogę jeść”, usłyszeliśmy.

Nową edycję MasterChefa będzie można oglądać w TVN już od września. Na razie zobacz na górze strony kulisy show!

Zobacz także

CZYTAJ TAKŻE: Ewa Sałacka osierociła córkę. Żałoba po śmierci mamy powróciła do Matyldy w najmniej spodziewanym momencie

Reklama

Damian KLAMKA/East News
tvn , MATERIAŁ PRASOWY
Reklama
Reklama
Reklama