Magda Gessler radzi, co jeść przed seksem! „To jest bardzo seksi!”
Jaki afrodyzjak jest najlepszy?
- VIVA!
Magda Gessler doskonale wie, co ugotować, aby trafić do czyjegoś serca. Ikona polskiej kuchni, która od lat prowadzi Kuchenne rewolucje, a także Master Chefa w ubiegłym roku dostała kolejny program, mianowicie Sexy Kitchen. Restauratorka dzieli się w nim swoimi przepisami, a także radzi widzom, jak zrobić wrażenie za pomocą jedzenia. A tu naukowcy nie mają wątpliwości, że to co kładziemy na talerzu wpływa na forę w łóżku!
Magda Gessler o seksie i jedzeniu
A jakie są najlepsze afrodyzjaki według Magdy Gessler? Na to pytanie restauratorka odpowiedziała portalowi PrzeAmbitni. „To zależy od tego kim jesteś. Są osoby gdzie afrodyzjaki działają, a są osoby gdzie ta wrażliwość nie istnieje. Trzeba wiedzieć z kim do gości. Czyli jeżeli masz osobę bardzo wrażliwową i ty też jesteś wrażliwy, to będę namawiać cię do owoców morza”, powiedziała Magda Gessler. Dodała, że ostatnio jadła najdziwniejszy owoc morza, który wygląda jak „pokrzywa morska”. Jedzenie smakowało, jak pianka morska, co było obłędne i „bardzo seksi”.
Do afrodyzjaków zaliczane są m.in. ostrygi, krewetki, imbir, arbuz czy brzoskwinia. Zgadzacie się z Magdą, że wszystko zależy od tego kim jesteśmy?
1 z 5
Magda Gessler prowadzi m.in. Kuchenne Rewolucje, Master Chefa i Sexy Kitchen
2 z 5
Restauratorka nie boi się krytykować innych kucharzy i używać wulgarnych słów
3 z 5
Widzowie kochają jej szczerość, a także jedzenie, które można potem zjeść w odmienionych przez Magdę restauracjach lub w jej lokalach
4 z 5
Zdaniem Gessler każdy z nas inaczej reaguje na afrodyzjaki
5 z 5
„Jeżeli masz osobę bardzo wrażliwową i ty też jesteś wrażliwy, to będę namawiać cię do owoców morza”, mówi Magda Gessler.