Reklama

Magda Gessler doskonale wie, co ugotować, aby trafić do czyjegoś serca. Ikona polskiej kuchni, która od lat prowadzi Kuchenne rewolucje, a także Master Chefa w ubiegłym roku dostała kolejny program, mianowicie Sexy Kitchen. Restauratorka dzieli się w nim swoimi przepisami, a także radzi widzom, jak zrobić wrażenie za pomocą jedzenia. A tu naukowcy nie mają wątpliwości, że to co kładziemy na talerzu wpływa na forę w łóżku!

Reklama

Magda Gessler o seksie i jedzeniu

A jakie są najlepsze afrodyzjaki według Magdy Gessler? Na to pytanie restauratorka odpowiedziała portalowi PrzeAmbitni. „To zależy od tego kim jesteś. Są osoby gdzie afrodyzjaki działają, a są osoby gdzie ta wrażliwość nie istnieje. Trzeba wiedzieć z kim do gości. Czyli jeżeli masz osobę bardzo wrażliwową i ty też jesteś wrażliwy, to będę namawiać cię do owoców morza”, powiedziała Magda Gessler. Dodała, że ostatnio jadła najdziwniejszy owoc morza, który wygląda jak „pokrzywa morska”. Jedzenie smakowało, jak pianka morska, co było obłędne i „bardzo seksi”.

Reklama

Do afrodyzjaków zaliczane są m.in. ostrygi, krewetki, imbir, arbuz czy brzoskwinia. Zgadzacie się z Magdą, że wszystko zależy od tego kim jesteśmy?

Reklama
Reklama
Reklama